آسیاب کننده های قهوه : در ابتدای کار برای آسیاب کردن دانه های قهوه ، از چکش و تخته سنگ های هموار استفاده می شد . مسلماً با این روش خردش شدن دانه ها به یک اندازه و یکنواخت انجام نمی شد . به مرور زمان استفاده از آسیاب های سنگی به همان شکل که گندم را به آرد تبدیل می کرد ، برای خرد و آسیاب کردن قهوه نیز مورد استفاده قرار گرفت.
امروزه ، این آسیاب های سنگی در یونان و ترکیه برای ساختن پودر در قهوه مورد استفاده قرار می گیرند و معمولاً به عنوان «قهوه ترک» در بازار شناخته می شوند . می توان گفت برای تهیه پودر قهوه ترک به غیر از روش آسیاب سنگی هیچ روش دیگری وجود ندارد .
نمونه ای از هاون و دسته آن که برای مدت ها عمل خرد کردن دانه های قهوه از این ابزار بسیار قدیمی استفاده می شد. عمل هاون کردن برای آسیاب نمودن دانه های فلفل و برخی از داروها مرسوم بوده است و کاربرد آن به پیش از دوران قهوه باز می گردد. امروزه نیز از هاون در موارد بسیاری استفاده می شود.
از جمله خصوصیات یک هاون و دسته آن که موجب شهرت بسیار آن گردید، قیمت ارزان آن بود. آسیاب کننده های استوانه ای، هاون و دسته آن، به طور مشترک از این ویژگی مهم برخوردارند.اما انجام عمل پر زحمت آسیاب نمودن دستی مقدار زیادی دانه ی قهوه ، مستم انجام کار سخت و صرف زمان زیادی است. این مشکل پساز ابداع آسیاب کننده های زانویی یونانی با شکلی زیباترو طرز کار آسان تر نسبت به انواع دیگر آسیاب دستی، برطرف شد و استفاده از این وسیله در آشپزخانه ها رواج بیشتری یافت.
مخلوط نمودن ادویه با قهوه،امر جالبی است که می تواند به آسانی انجام شود. آسیاب نمودن قهوه، در مقایسه با سایر ادویه ها آسان تر است. احتمالاً آسیاب کننده ای ماشینی با آهن سنگین،بیشتر برای ادویه ها اختراع شده اند تا قهوه اما از این وسایل برای آسیاب قهوه نیز استفاده می شود .
درباره این سایت